Diversiteit en Inclusie Recruitment

INCOMPANY KICKSTART

Aan de slag om de deur open te zetten voor íeder talent!

Diverse mensen.

Meer diversiteit

Wil je meer diversiteit in je organisatie? Dat begint bij je voordeur, bij de werving. En divers talent trekt divers talent aan! win-win!

GenZ

Aantrekkelijk voor GenZ

GenZ voelt zich aantoonbaar aangetrokken door bedrijven met die diversiteit en inclusie en duurzaamheid zichtbaar omarmen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Actief aan de slag met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Daar hoort het bieden van Gelijke Kansen bij Werving en Selectie zeker bij.

Lamp met hersenen.

Door je bewust te worden van je eigen vooroordelen en je kennis te vergroten op het gebied van gelijke kansen bij werving en selectie wordt het makkelijker een objectief selectieproces neer te zetten.

voorkom discriminatie

We discrimineren allemaal en kiezen wie we kennen. Word je hier bewust van en leer hoe je dit actief tegen kan gaan in je recruitment proces.

Gelijke kansen

Waarom jij wel en ik niet? Soms sta je in het begin al met 1-0 achter, om wat voor reden dan ook. Door een objectief proces te garanderen kan je iedereen gelijke kansen bieden om bij jou te komen werken.

INCOMPANY KICKSTART

AAN DE SLAG!

- diversiteit scan op maat

- inclusieve communicatie scan op maat

- praktisch actieplan met tools en templates

- aantoonbaar actief aan de slag met diversiteit 

Gezicht met allerlei kleuren.

1. Diversiteit Scan

Met de diversiteit scan, of de gelijke kansen scan doorlopen we jouw gehele werving en selectie op gelijke kansen. De output van de scan, tips op maat, actiepunten en templates nemen we mee naar de kickstart.

allerlei social media icoontjes

We scannen alle online communicatie en zichtbaarheid van jouw bedrijf op inclusief beeld- en taalgebruik. Bereik je iedereen? Straal je openheid en diversiteit uit? Gebruik je neutrale woorden, spreken jouw teksten en beelden iedereen aan? Deze scan met tips op maat, actiepunten en templates nemen we mee naar de kickstart.

Praktisch plan schrijven

1.Praktisch actieplan

In de kickstart nemen we de scans door, we doorlopen jullie proces en zetten alle acties om in een praktisch en haalbaar actieplan. Kan het gelijk? Dan doen we het gelijk. We ondersteunen met tools, templates en de INCclub methode. Praktisch, actie, aan het werk, en go.

donkere vrouw in de startblokken.

Je kan trainingen volgen, webinars, aansluiten bij initiatieven, diversity platformen, charters ondertekenen, allemaal even waardevol. Maar uiteindelijk moet je echt aan de slag. 

And then we come in! Direct aantoonbaar aan de slag met diversiteit.