objectieve werving en selectie diversiteit en inclusie

INCclub

Over ons!

INCclub is specialist in gelijke kansen bij werving en selectie en heeft als missie om de werving en selectie van talent kwalitatief te verbeteren door onbewuste patronen in vooroordelen te doorbreken. Het is in 2020 opgericht door ondernemers Marieke Dam en Hester ten Dolle.

WIJ MAKEN WERK VAN DIVERSITEIT

Dat doen we met de eerste praktisch toepasbare methode om organisaties bewust te maken van onbewuste vooroordelen aan de voordeur.

Wij helpen HR verantwoordelijken en recruiters om écht open te staan voor ál het talent.

Diversiteit en Inclusie Specialist Verbinder Recruiter en INCclub Founder

Marieke Dam

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat doe je er niet even bij. Recruitment is een vak. Met dat idee werk ik vol energie aan INCclub. Als ondernemer en recruiter kijk ik met een praktische blik naar de inzet van werving en selectie binnen organisaties. Daarbij gebruik ik mijn ervaring binnen allerlei type bedrijven; groot, klein, nationaal, internationaal, profit- en non-profit.

Het thema diversiteit en inclusie binnen werving en selectie is er één om je in te verliezen. Het aanbod van informatie is zo groot dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Dat vinden we jammer, dus doen we daar met INC.club iets aan.

Ondernemer, verbinder, oplossingsgericht, harde werker, trotse moeder van vier prachtige kinderen, sporter, lezer, genieter van lekker eten en wijntjes drinken, het liefst met Martijn, onze familie of vrienden, dat ben ik.
Spreek je graag snel!

Gelijke Kansen bij Werving en Selectie in jouw bedrijf

Wie de schoen past,

trek hem aan!

Waarom toch al die schoenen?!

Wat ons betreft zijn schoenen een prachtige metafoor voor diversiteit, er zijn schoenen in alle soorten en maten, en iedereen heeft wel een schoen die past en die lekker zit. Schoenen overstijgen elke discriminatiegrond.

En daarnaast, zijn er gewoon heel veel mooie, passende en grappige plaatjes en quotes van en over schoenen ;-) Lekker praktisch!

Diversiteit en Inclusie specialist INCclub Founder

Hester ten Dolle

Sinds 2010 werk ik mee aan het overstijgende arbeidsmarktvraagstuk, de inclusieve arbeidsmarkt. Steeds vanuit het perspectief van de werkgever. In de afgelopen jaren is de groep ‘inclusieve werkgevers’ gelukkig steeds groter geworden en hebben we veel geleerd over wat wel en niet werkt. Mensen met de beste wil van de wereld verenigen zich om ieder talent een goede kans te geven.

Ook met de beste wil van de wereld, en met al deze mooie ontwikkelingen, blijven onbewuste vooroordelen een grote rol spelen binnen de werving en selectie. Deze diep ingesloten patronen zitten vaak verweven in verschillende lagen van een organisatie. Met INCclub werk ik vol motivatie aan het doorbreken van deze patronen en door mensen hier praktisch mee op weg te helpen.

Ik ben nieuwsgierig, tikkeltje eigenwijs en zet door tot het lukt. Ik besef dat het leven te kort is om er een kleine voldoende van te maken. Na een paar jaar Randstad woon ik weer in het prachtige Achterhoek. “Vaak bu’j te bang” is het motto hier en daarbij voel ik mij meer dan thuis. Ik maak graag muziek, verdiep me in persoonlijke ontwikkeling en ga het liefst met Willem en goede vrienden naar de leukste restaurants voor een uitgebreide avond uit.

Hoe wij zijn?

Toegewijd, luchtig en met een knipoog. Gelijke Kansen aan de voordeur en diversiteit in je bedrijf, dat zijn gevoelige onderwerpen.

Laten we die samen eens aanpakken. Praktisch aan de slag, met een lach. Voor jouw organisatie, en voor ieder talent dat dolgraag bij jou door de voordeur wil.